Prijava
office[@]olicom.co.rs
Korišćenjem bilo kog dela www.olicom.co.rs sajta, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem www.olicom.co.rs sajta, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo www.olicom.co.rs sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Kompanija Olicom international D.O.O. posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja www.olicom.co.rs sajta. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje www.olicom.co.rs sajta, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Sajt www.olicom.co.rs sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Sajt www.olicom.co.rs sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje www.olicom.co.rs sajta koristite na vlastitu odgovornost i Olicom international D.O.O. se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup www.olicom.co.rs sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Olicom international D.O.O. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava www.olicom.co.rs sajta i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava (Olicom international D.O.O., partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je www.olicom.co.rs sajt povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Olicom international D.O.O. na sajtu www.olicom.co.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Olicom international D.O.O. se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.olicom.co.rs sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Olicom international D.O.O. zadržava pravo da na sajtu www.olicom.co.rs bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama www.olicom.co.rs sajta može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na sajtu.
Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da redovno ažuriramo sajt, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da dostupnost artikala i cene proverite direktno, putem telefona ili elektronskom poštom.